Díra v hrudi

Díra v hrudi

Anotace: Já Tebe taky... :)

Pokaždé když odcházíš,
moje srdce v kapse nacházíš,
pokaždé bereš si ho sebou,
a na prsou mě vzpomínky zebou.

Pokaždé když vidím tvoje záda,
jak se mi v dálce ztrácí,
já vím že i ty mě máš ráda,
ale smutek se mi vrací.

Pokaždé když se v dálce ztrácíš,
mám v hrudi jenom velkou díru,
poté mi ho vždicky znova vracíš,
a dáváš mi zase novou víru.

Víru v to že zítra slunce vyjde,
v to že i bez tebe den nový přijde,
já však vím že prázdný bude,
budu vzpomínat, co mi taky zbude.

Těšit se na to až přijdeš znovu,
třeba až luna bude zase v novu,
vrátiš mi mé srdce na dlani,
už teď slyším mé škytání.
Autor Gogsa, 20.01.2011
Přečteno 465x
Tipy 1
Poslední tipující: Elwig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí