Jak ti mám říct?

Jak ti mám říct?

Anotace: Jsi moje všechno!

Ta slova jdou
tak těžce ke mě!
Jak ti mám říct,
že jsi celá moje Země,
že jsi mys nadějí
v moři beznadějí?

Že jsi plamen,
který hoří temně
a stravuje
každodenně
moje já?
Jsi moje
touha sžíravá!

Jsi všechno,
o co stojím,
chci tě a vyřknout
se to bojím!
Ach, lásko bolavá...
Autor Hana Trnková, 23.01.2006
Přečteno 1024x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí