Vcházíš mi do snů

Vcházíš mi do snů

Anotace: Vracíš se mi ve spaní...

Ukrytý za víčky
mých spících očí,
vcházíš mi do snů
zadními vrátky.
Staccato kroků
klapu Ti střevíčky,
vrátil ses zpátky
na závěr roku.

Schovaný ve snech
pluješ mým světem,
jsi jak pád hvězdy
- vyšlehla záře !
Planeš a hoříš
a pod tím letem
jen jen Tvá tehdy,
když hladíš mi tváře.
Autor Hana Trnková, 23.01.2006
Přečteno 1018x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí