Než usnu

Než usnu

Anotace: :-)

Když na mne padne temný stín,
a já jdu spát do peřin.
Spánku se mi nedostává,
tu z myšlenek, na Tebe točí se mi hlava.

Stále stejná písnička,
o modrých očích, krade se mi pod víčka.
O úsměvu Tvém
jak se schovám v něm.

Ležím si a přemítám,
jak se z toho dostat mám.
Jak své srdce přemluvit,
na Tebe už nemyslit.

Ležím si takhle i půl noci,
a není mi není pomoci.
Utahaná nakonec usínám,
Jen tebe Lásko v hlavě mám.

A tak to jde noc co noc,
je toho na mě zkrátka moc.
Půl roku pořád stejná písnička,
o lásce co krade se pod víčka.

Víš já milovat tě nemůžu,
jak svoje srdce přemůžu.
Srdce by chtělo,
líbat tvé rty i čelo.

Rozum ovšem říká to nemůže být,
musíš, musíš to nějak ukončit,
všechen ten cit...
Autor Mil, 21.01.2011
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Vampyrella, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí