Tys můj život

Tys můj život

Anotace: Asi jsem opravdu zamilován... Miluji tě Alenko

Sbírka: De amore et alia

Bůh stvořil tebe,
tys dala mi lásku.
Já chci dát ti modré z nebe,
nebýt tebe vysel bych na vlásku.

Tys můj anděl strážný,
tys v mém srdci mír.
Já teď nemohu být vážný,
když popadl mně citů vír.

Ty buď mou vírou,
miluji tě tou správnou mírou.
Buď prosím mým cílem.
naše láska je víc než božím dílem.

Někdo říká že jsem naivní,
ale myslím že jen závidí.
Má láska k tobě je upřímná,
a nezastraší mně když hřímá.

Miluji když se večer se mnou na film díváš,
miluji když svůj úsměv neumě přede mnou skrýváš.
Mám rád když v piškvorkách mne porazíš,
a mám radost když na místo srazu dorazíš.

Ve škole mne při smyslech drží jen myšlenka na tebe,
nevím jak bych tam vydržel bez vzpomínek na tebe.
Nejen tělem, ale i duší a tuhle větu nikdo nezruší,
krásnější jsi než všichni tuší, ani nevíš jak moc ti to sluší.
Autor Jiskroid, 21.01.2011
Přečteno 517x
Tipy 6
Poslední tipující: Vampyrella, CULIKATÁ, Květka Š., Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí