bUdOucnOst

bUdOucnOst

Anotace: vidět do budoucnosti to bych teď rád a viděl tam sebe a Tebe šťastné snad viděl Tebe a mě a kolem dvě holčičky viděl nás na pláži jak sbírame mušličky

vidět do budoucnosti to bych teď rád
a viděl tam sebe a Tebe šťastné snad
viděl Tebe a mě a kolem dvě holčičky
viděl nás na pláži jak sbírame mušličky

vidět na tvých ústech úsměv stále
pomalu by holkám bylo oblečnení malé
stále by rostly, byly z nich slečny
za takový život byl bych všem vděčný

vidět tebe a mě starnout spolu
chodit i ve staří projít se k molu
milovat Tebe až do posledního okamžiku
to bych měl v tomto životě opravdu kliku

a na smrtelném loži, děkoval bych Tobě
za nádherný život a dvě krásné děti
viděl bych celý život jak před očima letí
viděl bych opět Tebe a jak nám bylo skvěle
Autor vaal, 21.01.2011
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Vampyrella, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí