Tvé rty

Tvé rty

Anotace: ..sladký to sen

Ztrácím se ve Tvých rtech,
jako Oidipus v Thébských zdech
bloudím hvězdným prachem oslepen -
usíná noc, vzlyká tu den

Ve Tvých rtech topím se
jako Dionýsos v číši vína,
touha se ve mě tajně vzpíná,
při červáncích na římse

jinovatka sedá na můj týl
při doteku něžných víl,
kterým dnes a denně
vítáš mě otevřeně.

Místo sladké révy dolej mi
nespočet polibků a věčné sny.
Autor Désolé, 21.01.2011
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Lamorte, Desir-ka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí