Ty tajná milovnice „mušketýra“

Ty tajná milovnice „mušketýra“

Anotace: Tak tahle není moje, ale napsala ji pro mě a o mně moje kamarádka.

Ty tajná milovnice „mušketýra“,
už se ti srdce otevírá?
Už našla jsi konečně chvíli jen pro sebe,
kdy skládáš báseň a hledíš do nebe

Toužíš po lásce, tak strašné vzdálené,
jejímž znamením jsou krásné oči zelené
Cítíš, jak teplo slunce přikrývá tě
a touha po lásce už dávno má tě

Dočkáš se lásky, dočkáš se citu,
však přijde dříve než smrt bez soucitu
Zbývá jen čekat, čekat a doufat,
že jednou budeš se k lásce poutat

Ty tajná milovnice „mušketýra“,
nedopusť, ať se ti srdce uzavírá
Autor Angela Valley, 22.01.2011
Přečteno 304x
Tipy 17
Poslední tipující: J's .., Gabrielle, Anjesis, Charibeja, Vampyrella, jedam, Kapka, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je trefa s mušketýrem :) moc líbí

23.01.2011 05:47:00 | J's ..

Moc hezká básnička.

22.01.2011 21:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí