Prsty...

Prsty...

Anotace: ...neposlušné

Prsty lechtat tě na bříšku
Pak jimi zkoumat obsah
Tvých košíčků

Prsty hladit ti tvář
Ty linie které chci si
Navždy zapamatovat

Ležet schouleni do klubíčka pod hvězdami
Zavřít se v pokoji a nevylízat
Jak liščátka v noře se tulit

Ležet vedle sebe
A pozorovat tvé zavřené oči
Když řasa k řase
K sobě se lepí

Dotýkat se nosy, jakože čumáčky
Vnímat tvůj dech
A nad hlavou mít snové obláčky

Noha zaklesnutá v noze
A tvoje tělo v objetí
To je pro mě podstata
Nepopsatelného štěstí a radosti

Tvé rty hebké jako samet
Se těch mých dotýkají
Kéž tohle nikdy neskončí
A naše srdce se navždy rády mají
Autor JohnyD., 23.01.2011
Přečteno 426x
Tipy 16
Poslední tipující: Niky88, Gabrielle, Any 4, Cassée Moteur, dream in emptiness, Sladkalu, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji xoxoxo :)

24.01.2011 19:48:00 | JohnyD.

jeeeeeee, štěstí!! ;))

24.01.2011 12:41:00 | dream in emptiness

Hmm..ta je moc pěkná..hodně štěstí s láskou;-)

24.01.2011 10:54:00 | xoxoxo

Tohle je roztomilé lásky choulení...ST

23.01.2011 22:11:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí