Nejsem naprodej

Nejsem naprodej

Anotace: psáno při poslechu písně Perfect Enemy z posledního alba Tatu

Sbírka: Variace

Proč bych měla vítat
tvou nadvládu?
Proč bych měla poslouchat
tvoje příkazy?

Mě nezastavíš
Já se nikdy nevzdám
Nejsem naprodej

Drž se ode mě dál
Kde jsi dříve stál

Nemůžeš mě zastavit
Můj instinkt nelže
jako ty...

Navždy zůstanu
tvým dokonalým nepřítelem

Nemám proč se skrývat
prosit o milost
Nemám proč se trápit
Mě nezastavíš

Já se nikdy nevzdám
Nejsem naprodej

Drž se ode mě dál
nebo navždy zůstanu
tvým dokonalým nepřítelem
Autor Ori Eremos, 23.01.2011
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí