Kručí mi v srdci

Kručí mi v srdci

Anotace: když chybí mi tvé..

Kručí mi v srdci
když tě nemám u sebe
došel bych až ke hvězdám
daleko tam do nebe

chybí mi tvůj dech i hlas
které pod polštář
vždy, když tu jsi
si schovám
a pozor na ně do noci dám

chybí mi tvá vůně a doteky
když uléhám sám
do studené prázdné deky
kde chybí půlka mého světa
to ty tam nejsi
ta půlka, která ve větru
nahoře nade mnou
jako anděl strážný létá
a díky ní
i ta druhá půlka
jako rudá růže sytě vzkvétá

chybí mi tvé rty a vášeň
co jako světluška
svítí i v tu nejtemnější noc i den
Autor Sapphire, 23.01.2011
Přečteno 414x
Tipy 12
Poslední tipující: Rejha, hypertenze, hyenka, Dragita, Skalsky Pavel, Sladkalu, patrikus, CULIKATÁ, René Vulkán
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodne povedena.originalni nazev.jen tak dal.st

16.02.2011 23:25:00 | Rejha

Taky mě přitáhl název a dílko samotné je moc povedené...ST

24.01.2011 00:26:00 | Sladkalu

Tipuji tuto báseň už pro samotnou titulní větu "kručí mi v srdci" - to je pěkné :-)

23.01.2011 23:53:00 | patrikus

Citlivá

23.01.2011 23:42:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí