Chci být tvou milenkou

Chci být tvou milenkou

Nechci vidět tvoje záda
když odcházíš
ne, to vážně nemám ráda
když u jiné spíš

Nechci najít její vlasy
na mém polštáři
umučila bych tě asi
na mém oltáři

Nechci vidět tvoje oči
jak dívají se na ni
v pohádce, co zrovna točí
hrála by zlou sani

Nechci vidět její ústa
jak dotýkají se tvých rtů
ikdyž cesta zdá se pustá
náš život má spoustu námětů

Nechci vidět její úsměv
jak věnuje jej tobě
tohle vždycky sklízí úspěch
v tvé nevěrné době

Nechci vidět tvoje slzy
padající do jejího klína
ale to už příjde brzy
až napiješ se vína

Chci ochutnat tvoje víno
co dostalo se ti do těla
řekni mi má krásná vílo
- udělám přesně to, co bych nechtěla

Já budu tvou milenkou
a zároveň tvou slečnou
odhalím pod halenkou
skrytou vášeň věčnou
Autor perinkaml, 23.01.2011
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí