Konec

Konec

Zapomeň už na svá slova
na to, co jsi sliboval
můžeme to zkusit znova
ale už to nepokročí dál

Zavři oči
a na okamžik zkus vidět tmu
všechny stopy
já po tobě s hrdostí zametu

Otevři svá ústa
a řekni svou poslední větu
když mě nemiluješ
tak nevykládej opak světu

Podej mi tvou ruku
nebo na rozloučenou zamávej
jestli si nejsi jistý
tak už mi naději nedávej

Řekni mi tvé rychlé ahoj
nebo krátké sbohem
pak se ke mně otoč zády
a zahni za prvním rohem
Autor perinkaml, 23.01.2011
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Ovádko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí