Žebro mého žebra

Žebro mého žebra

Anotace: Z dávného dávna.

Žebro mého žebra
kam půjdeš?
Ten kus tvého těla
se ti už nikdy nevrátí zpátky

Ještě
opření o sebe
přeme se o neopření
Přitisknuti k sobě
v při
Ještě
upoutáni sebou
přeme se o odpoutání
Ale přísah není potřeba
Nezapřu tě

A kdyby ses třeba zaklínal sedmerem či patnácterem
a přebíhal k armádám kdovíjak přátelským
A kdyby ses třeba upsal nevímjakou strašnou básní
kdoví kde já vím komu
a popřel a zapřel a sám sobě upřel všechno

Kost z tvých kostí
maso z tvého masa
žebro z tvého žebra
kam půjdu?
Ten kus mé duše
už nikdy nebude můj
Autor Oslice, 24.01.2011
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Marille, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dávná dávna maj silnou ozvěnu.. aspoň mně to tu zní hodně silně

24.01.2011 11:07:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí