Davídkovi

Davídkovi

Anotace: Jen krátké vyznání člověku, který ovlivnil na pár měsíců můj život. Vzniklo během pěti minut.

Dříve než-li zavřeš víčka,
chci Ti pár slov ze srdíčka,
poslat lásko tiše k Tobě,
to co nosím stále v sobě,
že jen díky Tvojí lásce,
mohu snít si o pohádce.

V té pohádce v hlavní roli,
spojila se naše srdce,
navždy spolu touží býti,
v objetí se milovati v náručí si usínati.

Děkuji Ti miláčku,
že nezůstává u snění,
že toto sladké bláznění,
nekončí s rozedněním.

Teď jen jedno chci Tí říct,
Miluji Tě, stále víc a víc..
Autor Piitulka, 24.01.2011
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, rezina, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí