V divném prostoru

V divném prostoru

Anotace: ..

Cítím své ruce v kruhových pohybech..
Jakoby ale nebyly fyzické.
Jsou vesmírem

Cítím své oči, naskytují mi monotóní pohled..
Jsou jako oceány.
Jsou jen prostorem

Cítím své plíce jak jsou prázdné..
lapám po dechu-nic!
Pak se nadechnu a ony praskají.
Jsou nafukovacím balónem

Cítím své srdce..
Jen není ve mě
ale je všude, je v Tobě, cáry krve rozmetány po ulicích!
Mé srdce,
Bylo srdcem
Autor Lamorte, 24.01.2011
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: la loba, Manstein, Vampyrella, Désolé
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mé srdce,
bylo srdcem...

Moc se mi to líbí!

24.01.2011 21:28:00 | Vampyrella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí