Toužení

Toužení

Anotace: ...

Sbírka: Jahodové nebásně

Mám chuť duševně souznět,
až do noci blouznit,
na téma trýzeň.

Mám chuť tělesně souznět,
pocity loudit.
Až do rána bloudit,
v zákoutí těl.

Mám chuť brečet
a do světa křičet,
že chce se mi smát.

Chce se mi zpívat
a na rty tě líbat...
Do udušení.

Toužím se dívat
a pohledy ždímat...
až z tvého nitra...
do pozdního jitra.
Autor Striptérka, 24.01.2011
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí