Odpusť

Odpusť

Anotace: někdy musíš následovat své srdce...

Pod silou tvého pohledu,
odhodlání tmavých očí
Stěží dýchat dovedu,
celý svět se se mnou točí

Jak jen umíš do náručí vzít
V bezpečí tvých silných paží,
můžu beze strachu snít,
však srdce uniknout se snaží

Při tvém polibku ztrácím víru,
snad budeš mi moci někdy odpustit
Snažím se v sobě najít sílu,
jak ti říct, že chci tě opustit

Vyměním tvé pevné objetí
za letmý dotek tajně kradený
V upřímných očích dojetí
za plachý pohled zasněný

Kdybych se mohla jak mlha rozplynout
Nikdy jsem tě nechtěla ztratit
Proč naše štěstí musí zahynout?
Za touhu se musí něčím platit
Autor Angela Valley, 24.01.2011
Přečteno 311x
Tipy 16
Poslední tipující: Behemot, Charibeja, labuť, Anjesis, Vampyrella, Nola77, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smutné...ale moc pěkně napsané!

01.02.2011 16:34:00 | Behemot

Koukám jak ti přybývají tipy i komentáře - a jsem ráda. :) Jen tak dál..

25.01.2011 10:38:00 | Charibeja

ST. Za to co jsi tím chtěla říct slečno...

24.01.2011 20:53:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí