Vzpomínka na lásku.

Vzpomínka na lásku.

Anotace: Láska je tisíc a jedno slovo,mnohdy prosíme-vezmi si ho vodo-.

,,....nasládlý svět z euforie lásky
nasáklý břeh vzpomínkou společné procházky.

Proti proudu vidím ohnostroj bývalé lásky,
nesoudím Tvůj odchod z oné procházky.

Jen JÁ chci vzít slova svoje zpátky
a vymanit se sladkému snu společné lásky.

Nemohu však sobě pomoci,
sedím u břehu dlouho do noci.

Chvílemi vidím Tvoji hlavu,
vnímám ji jak obrys z falešného hávu.

Soustředím se na Měsíc,
již nikdy
nepůjdu Tvé touze vstříc.....,,
Autor Lavander, 25.01.2011
Přečteno 304x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí