Ledové srdce

Ledové srdce

Anotace: ...a co z toho teď mám...

Sbírka: Mé já

Nejsem ledovým srdcem
a neumím lhát ti do očí
hrát si, jen tak pro nudu
nejsem dobrým hercem
co do své role před tebou naskočí
ne, tím vážně, nikdy nebudu.

Nejsem pyšnou tváří
a ani bezcitnou maskou
toužím, po objetích v náručí
chtěla by jsi říct, lháři
jak to bylo s naší láskou
kdo mi, že nepřijde další bolest,
kdo mi to jen zaručí...

Vždyť přece nelze spálit most
který vedl tam
kde to bolelo....
vím, že před láskou jsem upřednostnil ctnost
hmm a co teď z toho mám
kéž by se, za blbost...
rovnou střílelo...
.
.
.
byl bych první obětí
přesto věř, že chtěl bych být zastřelen,
v tvém objetí...
Autor Tom XVI, 25.01.2011
Přečteno 425x
Tipy 19
Poslední tipující: Maryje..., hašlerka, Danga, Ejí, Divoženka1, dream in emptiness, Mbonita, ZILA78, Gabrielle, STIMPRE, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

29.01.2011 10:32:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí