Slza pro NI

Slza pro NI

Anotace: Poslední slza???

~~~~~




Horoucí cit
Zkondenzoval
V kapku
Rosy chladné
Po tváři
Bez života
Stéká
Přec...
V téhle kapce rosy
Nový den se rozlévá
A
Nová naděje
- S odleskem
Nevadnoucích květů
Prastarých snů
Jež bouří citů
Bezpečně propluly -
Alespoň na chvilku
Celé věčnosti
Rumělec vrátí
Kde kdys` býval smích

Do tváří mých...





~~~~~
Autor Druza, 25.01.2011
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: casla, Taffe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... predstavy, sny, vzpominky... hezky vykresleno, moc se mi to libi...

26.01.2011 12:07:00 | Taffe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí