Chtěl bych být...

Chtěl bych být...

Anotace: ...

Chtěl bych být andělem
a hýčkat tvou duši.
Chtěl bych být andělem,
a ničit, co klid tvůj ruší.

Chtěl bych být andělem,
abych mohl tě chránit.
Chtěl bych být andělem,
tvé srdce bránit.

Chtěl bych být andělem,
abych mohl tě hlídat.
Chtěl bych být andělem,
na zem se dívat.

Chtěl bych být andělem,
byť nevím, zda smím.
Chtěl bych být andělem,
však pouze tvým.

Chtěl bych tě bránit celým svým tělem,
tak dovol mi, prosím, být oddaným andělem.
Autor Cortina, 25.01.2011
Přečteno 502x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Javavia, Vampyrella, Daniel Osbourne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička je pěkná a milá, jen bych si dala pozor na opakování " Chtěl bych být.."

25.01.2011 20:55:00 | Javavia

Líbí se mi... moc ;)

25.01.2011 20:53:00 | Vampyrella

Ta se bude mít:-)))

25.01.2011 20:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí