Nikdo a Nic

Nikdo a Nic

Anotace: +++

Stáli a zpívali elegie zamilovaným.
Stáli a hanili pocity slabochů...
... co neumí prosit a neumí z duše chtít.

Stáli a byli Nikdo a byli Nic
a byli svoji a to jem stačilo.

Zřeknout se citů v životě nestačí,
zřeknout se lásky jen zčásti oddálí...
... nepředvídatelný, mučivý útok ze zálohy.

Zřekli se lásky a byli Nikdo a byli Nic
ač byli svoji... neměli moc je spojit.

Stála a prosila a zduše chtěla.
Stála a předčítala mu své básně...
... co nikdo nechápal.

Sála a chytala sněhové vločky,
které tiše umíraly na roztoužených rtech.
Autor Striptérka, 25.01.2011
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí