Svatební dar

Svatební dar

Anotace: Kamarádce jako takový malý svatební dar

O vaší lásce já báseň chtěla jsem psát,
O tom, že máte se rádi, že za pár dní budete se brát.
A tak Vám píši černou tuší,
Jak se patří a sluší,
Přání svatební ,trochu nevšední.

Slibují dnes před oltářem
- a láska není žádným lhářem,
Že bok po boku budou sobě stát.

Do očí si věrnost přísahat…

Že jedno srdce pro to druhé žije,
Krev v tepnách stejným rytmem bije,
- jak ta nejkrásnější melodie.

Přísahat si budou,
ve stáří i v nemoci, jako králové i jako otroci,
že světem spolu ruku v ruce půjdou.

Už jen jedna věc zbývá,
první manželské políbení - tak už to bývá

A rodičům slzy stékají,
Kamarádky na květinu čekají.

Jeho srdce řeklo Tvému,
Že Tvé jméno chce přidat k svému,
A tak se stalo, to co se mělo stát…
to ví pouze ten, který má rád.

A proto Vám přeji lásku, štěstí
Plno zdravých ratolestí,
Do společného života držím Vám pěsti.
Autor Lenny, 25.01.2011
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí