Prosím zabij mě

Prosím zabij mě

Anotace: Někdy je lepší zabít, než nechat jenom odejít...

Citím se oklamána,
oklamána tebou.
Cítím se zraněna,
zraněna sebou.

Jeden sen jsi mi dal
a hned stvořil jiný,
ten jsi mi vzal
a vrátil ten starý.

Neptal jsi se
a já řekla dokážu to.
Rozhodl jsi se
a já řekla vem mi to.

Chci se sebrat a odejít,
to co si přeji ty jsi mi ukázal.
Chtěla jsem to v tobě najít,
ale viděla jsem že už jsi to dokázal.

Já nechci trpět
to nepřipustím.
Zbořil by se mi svět,
a přesto trpím.

Jinde jsi srdcem,
já jsem ale tady.
Říkám pojď sem,
a dočkám se zrady.

Můj sen jsi zradil,
hned nahradil ho jiným.
Semínko naděje zasadil,
tím snem zašlapaným.

Chci bojovat,
nesmím,
nechci milovat,
musím.

Milovat láskou přátelskou,
jde mi to těžko
ona spolu s tou mileneckou,
mají k sobě blízko.

Cítím z tebe něco víc,
možná se mýlím.
Je v tobě něco navíc
a já to cítím.

Jestli mám pravdu,
čeho se bojíš?
Vždy s tebou budu,
ale tohle ty víš.

Jestli se ale mýlím,
semínko znič.
Bude vadit,to vím,
ať je tedy pryč.

Ublížit ti nechci,
láskou mou.
Ublížit ti nechci,
zradou mou.

Až po tobě toužit budu
tak otočím se zády k tobě
a jednu větu řeknu
„Prosím tě, zabij mě.“

Autor Riakel Saitten, 25.01.2011
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Mrs.Underwood, Vampyrella, teniska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomu říkám krvavé slzy.

23.10.2012 00:58:55 | Nigol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí