Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...jen tak malá vzpomínka

Vycházím z domova a vidím
jak vítr si lechce pohrává
se sněhovými vločkami
jsem jako malé dítě
a pár vloček chytám
do pusy,krásně vlahé
každým krokem mi srdce buší
rychleji
naplněn štěstím
že budeme zase spolu
jsem úplně v pasti
když jsem sní
nenacházím slov
a přec je toho tolik
co bych jí chtěl říct
jakmile jsme spolu
čas letí tak rychle
ale i tu chvíli malou
nám spolu je příjemně
oba hledáme ten
pravý cit...
a ne za každou cenu
srdce poranit
a tak chodime po špičkách
nechceme nic uspěchat
a tak každým dnem mám
větší strach
zda mé srdce rozpadne se
v prach...
Autor jenkin, 26.01.2011
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Vampyrella, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí