(Po)Hádka

(Po)Hádka

Anotace: ...

namyšlená myš Lenka
si myslí, že chci být s ní
to je zvláštní myšlenka
když v bdělém stavu myš sní
co si musí myslet ti
co naše šaty našli
pošlou poštou šaty zpět
a ovážou je mašlí
se sexem jsem sekl o zem
strýček sýček spolknul klíč
vymažme se ze srdíček
pohádka je navždy pryč..
Autor Manni3, 26.01.2011
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí