Ve stínu

Ve stínu

Anotace: ...

Ve stínu zrcadla
pod levým okem
mám život na vlásku
cítím se bokem
vypnutá čerpadla
přeskočím skokem
nehraju na lásku
sám sobě sokem
sám sobě lhářem
když pravdu si tvořím
čerpadla zapnout
je pozdě, když hořím
jsem tedy žhářem
do vodky se nořím
jsem tu jen pro Paříž
nikdy ne pro Řím
někdy se dusím
když v Paříži pařim
občas se peču
a často i smažim
marně se miluje
ikdyž se snažím
občas se směju
když zbyde mi čas
postupně ztrácím
svou beznaděj v nás..
Autor Manni3, 26.01.2011
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: Kirsten, tato22, čas.běží, petromila, Denael, Vampyrella
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí