To jediné, co ještě vím

To jediné, co ještě vím

Anotace: "I won't go I won't sleep I can't breathe Until you're resting here with me"

Slova splývají
S bílým nátěrem,
Který padá z nebes
A já nenacházím
Písmena pro své řádky
Ani slova mezi ně.

Dny smývají
Dohady se směrem
A Ty mi dech bereš
S každým snem,
Ve kterém se zjevuješ,
Když ukazuješ mi pohádky
O nás v každé další vteřině.

Nechodím,
Nenacházím,
Usínám
A Ty nepřicházíš,
Jen stále opakuješ,
Že to bude překvapení.

Překvapení…
A je to snad provinění,
Když troufám si říct,
Že můj svět se promění
V jedno neusínající překvapení,
Až když přijdeš?
Je to snad rouhání,
Odpočítávat každou
Další sekundu
A modlit se, ať čas
Je zase o něco kratší?
Je to snad plýtvání,
Když už nedokážu
Nic než jen čekat
A doufat, že právě další
Okamžik je ten vyvolený?
Je to snad mrhání?
Pak nezbývá mi než…
Jít dál a doufat, že
V následující minutě
Se ke mně připojíš…

Nechodím,
Nenacházím,
Usínám
A Ty nepřicházíš,
Jen stále opakuješ,
Že to bude překvapení.

A tak to jediné,
Co ještě vím,
Je, že Ti věřím.
Autor Denael, 26.01.2011
Přečteno 331x
Tipy 24
Poslední tipující: Jats, Danger, Radek.oslov.Šafárik, carodejka, René Vulkán, fuu, James Libustka, Noc17, blue, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné a smutné...děkuji

03.02.2011 10:50:00 | Jats

člověče-
i kdybys procházel temnou roklí
žádného zla se neboj,vždyť on ti je nablízku
je tvá hůl i tvá útěcha ...

30.01.2011 19:44:00 | Danger

Krásný.))

29.01.2011 12:11:00 | carodejka

taková impresionistická, řek bych

27.01.2011 16:49:00 | René Vulkán

nádhera....bravo...miluju Stinga to jen tak na úvod a poslední dobou se nemůže nabažit Dido :DDD

to bude asi nějaký znameníííí :)))

27.01.2011 11:33:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí