Prsten

Prsten

Anotace: zasnoubení je krásná věc :)

Sbírka: Tvorba jedné dívky...

Daroval jsi mi prsten,

co zpečetí naše sliby

bohužel ale nedokáže

zakrýt naše chyby


Ten třpytivý kroužek od tebe

v paměti zůstane mi do konce života

možná že nic neznamená,

ale pro mě je v něm jistota


Možná sis jen řekl

"Tak já jí ho radši dám"

proto se také bojím,

že duší budeš stále sám


Teď okroužkovaná životem

se do očí podívat pravdě bojím

doufám, že spolu s prstenem

se k tobě i já pojím


Kousek klenotu na mé ruce

tváří se trochu nadřazeně

i přes ten pocit nerozvážnosti,

musí se líbit každé ženě


Stejně tak, jako lásku v srdci,

tak i prsten od tebe nosím

klidně si ho vem zpátky

ale tu lásku mi neber...prosím
Autor perinkaml, 26.01.2011
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí