Už nemám co ztratit

Už nemám co ztratit

Anotace: ....

Sbírka: Tvorba jedné dívky...

Už nemám co ztratit,

čas nemůžeš vrátit,

stačí jen říct,

že nechceš mě víc

a já nezmůžu nic


Všechny ty roky,

co za sebou máme,

všechny ty věci,

co na sebe známe,

už zpátky nevrátíš


Ty sny, co se zdály,

ty dny, co jsme prožili,

chvíle, kdy jsme se smáli,

okamžiky, kdy jsme se modlili,

už zpátky nevrátíš


Všechny ty sliby,

co jsi mi dal,

všechny ty sny,

co jsi mi vzal,

už zpátky nevrátíš


Lásku, kterou jsem ti dala,

už nechci nikdy zpět,

abych už více nemilovala

celý širý svět,

už ji zpátky nevrátíš...

Ale ty stejně nechceš...


Už nemám co ztratit,

čas nemůžeš vrátit,

stačí jen říct,

že nechceš mě víc

a já nezmůžu nic
Autor perinkaml, 26.01.2011
Přečteno 550x
Tipy 8
Poslední tipující: Live to fight, CULIKATÁ, Gabrielle, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný...je z toho cítit tolik emocí..krásně popsané a nesmutni..třeba se vše ještě obrátí :)

26.01.2011 22:23:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí