Symfonie

Symfonie

Anotace: jsme symfonie z ticha ...

Napiš symfonii z ticha,
o tom,že jsi tep,
co za mé tělo dýchá.

Svaž mě šátkem z vánku,
Zkrať blízkou vzdušnou dálku.

Jsi můj horký pohled,
co zmrazí všechen strach.
Hraješ hlavní roli,
ve všech divných hrách.

Dáváš mi něco,
co právě si mi vzal,
i když´s strach neměl,
tak přeci ses bál.

Jsem ošklivá krása,
jsem smutek co jásá.
Jsem Tvoje modlitba,
i když nikdy ses nemodlil.

Jsem Tvoje všechno,
i když nevím tak vím,
že jsi můj tep,
co za mě dýchá.
Jsi hluk,
co slyším ve zdech ticha.

Jsme jak nejbohatší bezdomovci,
jsme bez úlovku,
šťastní lovci.

Jsme poražení vítězové,
co je staré,
je i nové.

Jsme pravdomluvní lháři,
jsme mladí,
když jsme staří.

Jsme jak symfonie z ticha,
moje tělo ve Tvém dýchá.
Autor Mische, 24.01.2006
Přečteno 462x
Tipy 2
Poslední tipující: akneliam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě nádhera...

26.01.2008 12:59:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí