Hudba

Hudba

Anotace: Zakousneme se hluboko do ní

Celý týden,
živa hudbou,
naplňovat sen,
jen jednou jedinou.

Všechno se toči kolem všeho,
nic není nepodstatné,
láska se točí kolem něho,
a smysly mé, malátné.

Melancholie, deprese, láska,
život se kvůli nám nezastaví,
zase je to jen sázka,
nikdo nedosáhne vitězství.

Hudba, jídlo naší mysli,
zpěv jako obloha,
a každej si občas myslí,
jak nedůležitá je obloha.

Hudba a vše do toho,
to je ten správný šmrnc,
a zajímá to leckoho,
i když to nemá punc.
Autor Kirsten, 27.01.2011
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí