Please

Please

Anotace: Ituri.....trosku starsi

Ztratila jsem víc,
než vůbec dovedeš si představit.
Ztratila jsem život
ve slovech svých zbytečných.

Možná dopis poslední,
snad na rozloučenou.
Možná pro Tebe, pro mě, pro Vás.
O obětech, které přinesla jsem za nás.
O smutku a lásce hrané.
Nevíte, nemůžete, teď vědět, jak mi je.

Ztratila jsem touhu, smysl, lásku, naději.
V srdci zbyl mi velký bol.

Možná nedospělá žába, ale přesto rozkošná,
jak řekl bys.
Možná jsem trochu jiná, ale buď se mnou, please.

Nevím teď, jak bez tebe žít
chci tě tu mít a v srdci nalézt klid.
Bolestná to láska,
touha, která svírá hrdlo.
Přes ústa nalepená páska,
mě se chce řvát: je mi to jedno!

Tak nech mi vzkaz
nebo zavolej,
neprohlubuj tenhle stav
už tak dosti zoufalej.

Please
Autor Lucie Tee, 27.01.2011
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí