About

About

Anotace: Ituri 08

V nekonečném tichu hvězd
najednou, tvůj tichý zpěv.
Idylky posledních dní
to o čem druzí jen sní.

My dva a náš utajený svět.
Oči máš dokořán, díváš se vpřed.
My dva, naše láska, bol a žár.
Přemýšlíme co nám osud dal a co vzal.

Nehledáme zápory
snažíme se nevnímat, bolest v našich srdcích.

Až konečně bude nám přáno,
vyvěsíme fábory,
budeme se znovu vodit ruku v ruce
v teplých nocích.

Kam se mi ztrácíš?
Kam mi zas utíkáš?
Kdy se mi vrátíš?
Proč mi zas neodpovídáš?

Milovali jsme se dlouze
poslední noc do svítání
a oddáni své touze
byli jsme zas na chvíli volníí.
Autor Lucie Tee, 27.01.2011
Přečteno 361x
Tipy 7
Poslední tipující: René Vulkán, jedam, labuť, WhiteSkull, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí