Co je láska...

Co je láska...

Anotace: ...

Co je láska,
každodenní žití..
Co je láska,
svétlo co nám svítí...

Co je láska,
šťěsťí,radost i žal...
Co je láska,
jeden veliký bál...

Co je láska,
nemoc,bolest a slzy...
Co je láska,
když Tě pak všechno mrzí...

Co je láska,
naděje,víra,snad i bytost...
Co je láska,
když zažiješ i lítost...

Co je láska,
touha,chtíč a blaho...
Co je láska,
když pak spadneš na dno...

Co je láska,
odpověď nikdo nezná,
Co je láska,
teprve až ji v srdci pozná...
Autor Izzik, 27.01.2011
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je had
I jablko z ráje
Je štěstí
Je smůla

Hoří i taje
Kazí se i zraje

A v tichu voní
Po slzách

27.01.2011 11:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí