Vyznání lásky

Vyznání lásky

Anotace: ...

Tvá láska už se mi hnusí,
sperma máš na tváří zaschlé.
Dám ti facku místo pusy
a nečekej žádný nashle!

Dám ti plevel místo růže,
pak odplazím se jako had
a svlíknu se z vlastní kůže.
Jak mohl jsem tě milovat?

Spíš než vrátit se k tobě zpět
dám si pět piv a tři rumy,
k tomu krabičku cigaret
- Každý dělá to, co umí.
Autor Grimble Gromble, 27.01.2011
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: rezina, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo je kat, někdo umí pít a někdo milovat

27.01.2011 19:01:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí