Navždy

Navždy

Anotace: Stesk, ale ne tak silný, jako jindy. Kde se ve mně bere ta jistota té jistoty?

Vidím tvůj otisk v polštáři,
cítím tvou vůni, na krku tvůj dech.
Přesto jsem sama v těchto zdech,
sama, jak kříž na oltáři.

Jsi jen můj, však nejsi tady,
slza slzu míjí znova.
Proč však, vždyť, jasné nad dohady,
že tvé srdce ke mně lásku chová.

Tak proč jsi tak daleko,
kde tvé polibky, doteky,
proč jsi tak daleko...

Zabalím se do deky
a tiše mi bude hudba hrát...
Navždy tě budu milovat,
i kdybys odešel navěky.
Autor Liliana, 27.01.2011
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Vampyrella
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, až se slzička na klávesnici skutálela :)

27.01.2011 21:16:00 | Vampyrella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí