Bez udání důvodu

Bez udání důvodu

Anotace: ...smutek

Bez udání důvodu
Bez jedinýho slova
Ukončil's to najednou
Už nechci konec znova
Naději dal
Láskyplný slova říkal
Pak krutě ji vzal
Nenávidím tě, snad
Zničená, slzavá
Nevím co dál
Nemístě zoufalá
Není to fér
Autor Moniska, 27.01.2011
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Mrs.Underwood
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí