Společně

Společně

Anotace: Zamilované básně... to je to co se píše snadno, od srdce.

Sbírka: De amore et alia

Je krásné nebýt sám,
a ještě hezčí býti s tebou.
Všechno krásné, to ti dám,
a mé sny s tebou kvetou.

Večery pěkné, s tebou jsou,
když slunko zapadne, ty po mém boku.
Není chvíle kdy šťastnější bych mohl být.
a díky tobě odolám každému soku.

Náš začátek asi nebyl konvenční,
což si myslí i přátele naši společní.
Však mezi námi je ta pravá láska,
a není to jen pouho pouhá sázka.

Pokaždé když se loučíme,
mé srdce usedavě pláče.
Vždy když po sobě toužíme,
naše duše vzlétnou jako dráče.
Autor Jiskroid, 27.01.2011
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: Vampyrella
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty se píšou samy, píše je naše srdce...

27.01.2011 21:18:00 | Vampyrella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí