stůj při mě

stůj při mě

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=DQmfTlPey7U

Přemýšlím o Tobě o nás
a poslouchám ten hlas
co našeptává básníkům
a zamilovaným snílkům

sedím nejím
nespím chodím

co asi děláš a na co myslíš
mé tiché volání zda-li ho slyšíš
doufám že ano vždyt volám šeptem
a pro úspěch spřáhnu se s čertem

ale jo
klidně
třeba i na rok
pak ať má na mou duši nárok

ale ne
kecám
budu se bránit
každou chvilku s Tebou si chránit

znáš mě a klidně bych přísahal
vždycky jsem splnil to co jsem sliboval
tak tedy prosím zůstaň se mnou
a já Ti slibuji lásku věrnou

just as long as you stand, stand by me...
Autor mida, 27.01.2011
Přečteno 466x
Tipy 15
Poslední tipující: ni.va, Niky88, CULIKATÁ, labuť, Kett, Vampyrella
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To napsalo srdíčko:-)

27.01.2011 23:32:00 | CULIKATÁ

STand by me...

27.01.2011 22:16:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí