na každym prstě pět

na každym prstě pět

Anotace: kvantita není kvalita

Znám mužů spoustu
A oni znají mě
Každý u mě na jiném je postu
A žádný není pro mě celý svět

Jeden mi po nocích pod oknem stojí
Druhý zas dělá mi řidiče
Třetí utěšuje mě,to se taky hodí
Čtvrtý dělá dobrý dojem na mé rodiče

Pátý koupí mi skleničku
Pak vášnivě mě políbí
V náručí pomazlí mě chviličku
A radši mi nic neslíbí

Však ani jeden není ON
Ten, co zaplní mé srdce
Ten, kvůli němuž přestane můj bol
Ten, co mě bude v noci držet za ruce
Autor Janis Joplin, 27.01.2011
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Dorota Nejaká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí