Sako

Sako

Anotace: Asi to bude o jednom klučinovi no....

Šedá mikina a přesto černé sako,
no řekni nestojí on mi za to???
On si ještě asi nevšiml,že na tomhle světě jsem,
ale já?Potají mu přidávám sposty krásných jmen.
Oslovit ho???
Ne, to se moc bojím!
Ale moc,moc o to stojím.
Mluvit s ním aspoň minutu nebo půl
jen aby mi netekla z očí sůl.
Přemýšlím o něm když ho vidím,
ale jít za ním??Moc se stydím.
Mít odvahu...to je mé přání
nemůžu mu přeci poslat jen nějaké psaní.
Tohle je pro tebe O....... můj
chci tě poznat blíž stůj co stůj!
Autor Janica, 24.01.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí