láska....

láska....

Anotace: no uz nevim co sem psat protoze pisu skoro porad o tom samem.....:(

Proč černá s bílou splývá??
To už tak někdy bývá.
Proč tráva je zelená a modré je nebe???
A proč já jsem musela ztratit zrovna TEBE!!!
Trápím se a nevím kam dál jít.
Nezbývá mi nic jiného než o Tobě snít.
Snít o tom jak spolu trávíme každý den
né prosím,snažně Vás prosím ať to není jenom sen.
Co jsem komu udělala,že dopadlo to zrovna tak???
Já to přeci chtěla mít úplně jinak.
Osud je osud to je mi jasné,
ale nečekala jsme ,že naše láska zhasne.
Sfoukls jí tak rychle jako se sfoukne sirka.
A popel z ní padá pomalinku jako malá,křehká pírka.
Malá,křehká pírka , co mě udeří a hrozně to bolí,
pírka, co mé srdce svým dotekem hned zlomí.
Obvaz,náplast ani zázračná mast nepomůžou
je to uvnitř,kam jen city,vzpomínky a myšlenky můžou.
Ty děláš jako by se nechumelilo,ale chumelí a moc!
Přes den to ještě jde ale co ta noc???
Noci té já se bojím jako čert kříže
proti pocitům nezmůžou nic ani v oknech mříže.
Stýská se mi čím dál víc.....
Ale pořád nemám nic...
Autor Janica, 24.01.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí