Mé první lásce

Mé první lásce

Anotace: Věnováno Lence Brožové z Jičína :-)

Naděje jak smítka prachu,
skrývám do svých dlaní.
A touhy své za roušku strachu.

Vzpomínky jak holubice bílé,
vězním v sobě dál.
A marním všechny vzácné chvíle.

Bez Tebe jsem jak vytesaný z ledu,
prosím Lásko, vrať se mi!
Miluji tě! Nenávidět nedovedu.
Autor Cap, 24.01.2006
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí