Z pohádky do pohádky...

Z pohádky do pohádky...

Anotace: ...čtení mezi řádky

Dříve připadalo mi všechno jednolité
Do černého sukna šatů oblečené
Teď se však vyjasňuje a i nebe
Pro mě sluneční paprsky pěje

Dříve myslel jsem si o ženách
Že jsou jak růže trním poseté
Že jsou nedobytné
A žádná pro mne nekvete

Teď si však připadám jako v pohádce
Jedna krásná růže kvete
V moji srdeční zahrádce

Budu ji opatrovat, o ni pečovat
Budu ji chránit, a něžně objímat
Budu se o ni strachovat
A často ji chodit navštěvovat

Budu se o ni starat tak dlouho
Jak jen to bude možné
Těšit se na společné chvíle pěkné
Její úsměv na okvětních lístcích
Je nejcennější co mám
A této pohádky se nikdy nevzdám

Budu se snažit aby co nejdéle
Žil jsem v této pohádce
Doufám že tohle všechno
Bude jeden krásný sen
A že nepříjde nikdy end
.
.
.
Kéž květina co rozkvétá
Nikdy nezvadne
Budu ji zalévat svou láskou
Pro tu jedinou mám srdce
Které když je na blízku divoce tluče
Autor JohnyD., 28.01.2011
Přečteno 419x
Tipy 21
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Lotorien, Niky88, dream in emptiness, Lioness, CULIKATÁ, ZILA78, Miroslav Možný, Gabrielle, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je nádherný!
(kéž bych jednoho dne mohl napsat něco podobnýho)

takhle by měl svět fungovat

31.01.2011 17:23:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Kéž květina co rozkvétá
Nikdy nezvadne
Budu ji zalévat svou láskou
Pro tu jedinou mám srdce
Které když je na blízku divoce tluče

..tak přeji ať kvete a voní co nejdéle a nezvadne ..buď dobrým zahradníkem;) ST za obsah..je krásný!

30.01.2011 20:28:00 | xoxoxo

To je tak krásné,
jak o ní mluvíš,
tak ať se s ní dlouho tu
na Slunci sluníš!

29.01.2011 16:15:00 | Xantista

S takovou láskou opečovávaná květinka nikdy neuvadne, ať se stále těšíš z její blízkosti!!!

28.01.2011 20:19:00 | Danga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí