Láska v posteli

Láska v posteli

Anotace: napsano kdysi vloni tusim..

Múza mne opustila
spolu s tebou
a černou nocí

Tíhnu nemocí
k tobě a všemu
co mě štve
či přitahuje
(tys ten druhý případ)

Kolem krku
se smyčka utahuje
protože
tohle není
ukázkový příklad

Ničeho
a natož lásky
(to mi právě dělá vrásky)
že něco nám
tady trochu nehraje

Tak kdo ty ledy roztaje?

Nechápe nikdo
(ani my dva)
o co tu běží
a čí je to hra

Tak pojďme se konečně
na všechno horečně

vykašlat!

A pěkně zvysoka..

Úsměvy budou kvést

(a lásku nechme
ležet v posteli
lidem hlavy plést)
Autor Lioness, 29.01.2011
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí