Proč?

Proč?

Anotace: Tohle jsem složila před dvěma lety................toho kluka jsem milovala snad až příliš

Nechci mít pocit, že máš mě rád
Když mě vždycky jen zklameš.
Nechci své srdce navždy Ti dát
Když nevracíš lásku, kterou si vezmeš.

Nechci se bát-vždyť mě vždy zradíš
Nechci to tak brát-vždyť ty mě ztratíš!

Ptám se PROČ?

Proč mě trápíš
Když říkáš, že lásku mi chceš dát.
Proč svý hnědý oči sklápíš
Když tvrdíš, že máš mě strašně rád?

Už nechci tě znát-nechci o Tobě jen snít
Jenže nemůžu to vzdát-nemůžu ve dne bdít.

Pořád o Tobě přemýšlím
Pořád se vkrádáš do mých snů
Co se mnou osud zamýšlí
Že promítá sny i do jasných dnů?

Chci vědět PROČ?

Proč říkáš: „Chci tě mít“
Když pak jen sliby zůstanou?
Proč tvrdíš: „Chci s Tebou být“
Když Tvý sladký řeči pravdou se nestanou?

Proč měla bych věřit, že změníš se?
Proč měla bych se ti svěřit, když stejně nezlepšíš se?

Má snad cenu dál si lhát?
My dva nikdy pár nebudem
Má cenu dál si na lásku hrát?
My dva nikdy ruku v ruce nepůjdem.

Tak se jen ptám PROČ?
Autor Jemná sukuba, 24.01.2006
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí