Láska bolí

Láska bolí

Anotace: Kdyby jen on věděl, jak moc to bolí...=o(

Byl jsi můj medvídek
Teď si jen
hlavou plnou vzpomínek.

Jsi utrpení,
co v sobě nosím
a potěšení, co mít nesmím.

Jsi rudá růže,
co bodá mě trny.
Růže co dokáže ublížit
a potěšit jen ve snění.

Tak proč se trápit,
když záleží mi na tobě
a proč strávit život v obavách,
jestli budu žít u tebe?

Ty ani netušíš,
jak hrozně tě mliuju,
Netušíš tu lásku,
co k tobě pěstuju.

Ty jsi mé štěstí,
co rozpadá se v dlani,
štěstí co se těžko hledá
a lehko ztrácí.
Autor Enigma, 24.01.2006
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí