V tvých modlitbách

V tvých modlitbách

Anotace: jsem tam, tak proč mě nevidíš?

Znáš mě, jsem tvé ticho
nádech tvůj,
výdech tvůj,
znáš mě, jsem tvé ticho
na papíře vepsané.
Znáš mě,
sbohem navěky má pýcho,
vyznání, mé malé ztracené.

Znáš mě, souzvuk dvou tónů
sonáta tvá
waltz chopinův
znáš mě, souzvuk dvou tónů
uši tvé slyší
hladí tvou duši
slastný vzdech milencův.

Znáš mě, jsem kdesi v mlze
přízrak tvůj
bílá vidina
při niž usínám
znáš mě, jsem kdesi v mlze
volám tě, ty však neslyšíš
znáš mě, jsem ve tvé múze
v polibcích které necítíš.
Autor klajusenka, 30.01.2011
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemně krásná...*:)

30.01.2011 18:47:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí